Logo

» anita hilkhuijsen
welkom.

Ik zal me even voor stellen: ik ben Anita Rolloos-Hilkhuijsen en ben geboren in Rotterdam , waar ik nu ook nog woon samen met mijn man en hond en poes.

In het dagelijkse leven werk ik als begeleidster van geestelijke en verstandelijke gehandicapte mensen, nu zal je denken pf zwaar werk, het is voor mij een uitdaging om met deze mensen te werken, geen dag is hetzelfde in dit werk en ook hebben we echt veel lol onder elkaar, je kunthet een beetje zien als een grote familie.
Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt en werk heel graag met mensen.

Hobby;s
Zwemmen of lekker langs het strand lopen vind ik een van de dingen waar ik intens van kan genieten, of het nu wandelen is op het strand of lekker liggen zonnebakken in de zon.

Muziek: ja de oudste band van Nederland natuurlijk de "Golden Earring" ik ben onlangs naar een concert van hun geweest en ze kunnen nog steeds heel Ahoy plat krijgen, lees het stukje maar van hun wat verder op mijn site staat beschreven.
De jaren 70/80 vind ik ook lekkere muziek en af en toe een beetje trance house is ook niet te versmaden .

lezen : tja eigenlijk heb ik daar niet zo veel tijd voor, dus lees ik het meeste in de vakanties, ik ben ooit begonnen aan het boek, WAAROM VROUWEN GEEN KAART KUNNEN LEZEN EN MANNEN NIET KUNNEN LUISTEREN,dit is echt een aanrader zowel als voor mannen dan voor vrouwen, dus rennen naar de boekenwinkel en kopen en lezen dat boek.

Internetten: ja is ook een hobby van mij , dus vandaar dat ik met me eigen website opgezet heb, het is echt leuk werk en niet moeilijk om dit op te zetten , dus wees eens creatief en begin ook je eigen website.

Ik wens jullie veel kijk plezier toe op mijn website en laat een berichtje achter in mijn gasten boek als je wil

Met vriendelijke groet Anita
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

over mij

  • veel kijk plezier en laat gerust een bericht achter in mijn gastenboek

http://aghilkhuijsen.mys

  • http://www.google.nl/

http://aghilkhuijsen.mys

  • http://www.msn.nl/

http://www.arendnet.com/

  • Dit is een site dat over de scheepvaart gaat en over de schepen die ook in de oorlog vergaan zijn , als het je interesse is, dan is het zeer zeker de moeite waard om hier eens een kijke te gaan nemen

http://www.lifeandcookin

  • Dit is een leuke site waar veel recepten staan , makkelijk uitgelegen en duidelijk om te lezen veel kook plezier